Onderhoud

Huizer Bouw B.V. heeft zich door de decennia heen verregaand gespecialiseerd in vastgoedonderhoud en –renovatie.
Wij doen het (dagelijks) onderhoud aan woningen, kantoren, scholen, winkel- en bedrijfspanden.

Goed onderhouden vastgoed heeft een aanzienlijk lagere integrale exploitatiekostprijs dan vastgoed dat slecht onderhouden wordt. Met deze wetenschap leveren wij maximale dienstverlening aan onze overheids- en zakelijke opdrachtgevers.

In essentie bepaalt de opdrachtgever welke mate van ontzorging gewenst is. Wij doen het traditionele “bonnenwerk”, maar ook opereren wij als aanspreekpunt van de vastgoedgebruiker en plannen wij onderhoudswerkzaamheden voor prestatiegerichte overeenkomsten.

Uitgangspunt hierbij is altijd dat onze opdrachtgever en de gebruiker van het vastgoed uitermate tevreden zijn over de wijze waarop wij onze werkzaamheden uitvoeren en over de wijze waarop wij hen bijstaan als adviseur om het vastgoed toekomstbestendig te maken en te houden.

Eigen wagenpark

Huizer Bouw beschikt over 65 volledig ingerichte servicevoertuigen. Naast de hoofdvestiging in Barendrecht heeft Huizer Bouw nog diverse steunpunten op wijkniveau van waaruit de werkzaamheden worden ondersteund.

Huurdersportaal

Wij beschikken over de middelen om onze organisatie aan te schakelen op ieder denkbaar systeem om goede uitvoering van de werkzaamheden te borgen. Wanneer een opdrachtgever niet over een dergelijk systeem beschikt dan kan Huizer Bouw hierin voorzien.

Menu