Organisatie

Sinds 1957 heeft Huizer Bouw zich ontwikkeld tot een stabiele onderneming met een sterke en betrouwbare reputatie bij haar vaste opdrachtgevers.

Huizer Bouw richt zich met name op onderhouds- en renovatieprojecten op het gebied van de vastgoedzorg. Woningbouwverenigingen, overheidsopdrachtgevers en vastgoedbeleggers behoren tot onze dagelijkse opdrachtgevers.

Door een platte organisatie en korte communicatielijnen slagen wij er dagelijks in onze opdrachtgevers te ontzorgen bij hun vastgoedonderhoud. We beschikken over de flexibiliteit van een kleine onderneming met de slagkracht van een grote onderneming.

Met ruim 120 medewerkers onderhouden wij het vastgoed van onze opdrachtgevers. Dit vastgoed behelst onder andere meer dan 50.000 vhe’s in Zuid-Holland.

Huizer Bouw heeft zich gespecialiseerd  op het gebied van renovatie, groot onderhoud en contractonderhoud. In deze segmenten willen wij ons iedere dag voor onze opdrachtgevers verder verbeteren met als resultaat een stabiele beheersbare groei.

Menu