VGO-KEUR | Audit voor certificaat vastgoedonderhoud

 

auditOp dit moment is Huizer Bouw B.V. bezig zich te certificeren voor het VGO-keur (keurmerk vastgoedonderhoud).

VGO is het eerste en enige onafhankelijke keurmerk dat vastgoedbeheerders zekerheid biedt over de kwaliteit en stabiliteit van een onderhoudsbedrijf, diens producten en diensten. Bovendien garandeert VGO-keur dat de onderneming het resultaatgericht samenwerken beheerst. Bedrijven die beschikken over het VGO-keur hebben het beste dat de markt te bieden heeft.

Huizer Bouw B.V. is inmiddels aspirant-lid VGO-keur.
Het VGO-keur staat voor een duurzame samenwerkingsvorm bij onderhouds -en renovatieprojecten en levert een veelzijdig voordeel op. Het is de vooruitstrevende stap van inspanningsgericht naar resultaatgericht samenwerken. Door de basis waarop men samenwerkt te veranderen, en strategisch vastgoedbeheer ook als onderhouds- of renovatiebedrijf weet te beheersen, kan men de gebouwen beter renoveren en onderhouden. Deze kennisbundeling, die plaatsvindt in een partnership tussen verantwoordelijke partijen, geeft een beter resultaat voor alle partijen.
Het is tevens een manier van werken waarbij continuïteit is verzekerd. Bovendien blijkt in de praktijk dat juist bij deze manier van samenwerken men eerder geneigd en bereid is om vernieuwende technieken toe te passen. Hier hebben beide partijen baat bij.

Huizer Bouw heeft hoog ingezet en wil als hoofdaannemer scoren op alle disciplines:

• Gevels
• Daken
• Installaties
• Interieur

De certificeringsaudit zal eind van het jaar plaatsvinden.

Menu